Warta

  • Naon titik kontrol prosés produksi konci papan sirkuit multi-lapisan

    Papan sirkuit multilayer umumna didefinisikeun salaku 10-20 atanapi langkung papan sirkuit multilayer kelas luhur, anu langkung hese diolah tibatan papan sirkuit multilayer tradisional sareng peryogi kualitas luhur sareng ketahanan.Utamana dipaké dina alat komunikasi, server high-end, éléktron médis ...
    Maca deui
  • Prinsip wiring tina papan lapis ganda PCB

    PCB mangrupikeun komponén éléktronik anu penting sareng asal-usul sadaya komponén éléktronik.Eta geus jadi beuki loba kompléks saprak mucunghul di dunya panungtungan.Ti lapisan tunggal ka lapisan ganda, opat lapisan, teras ka multi-lapisan, kasusah desain ogé ningkat.gedé.Aya kabel ...
    Maca deui
  • Kimia Éléktronik Global sareng Wawasan Bahan

    DUBLIN, 19 Mei 2022 (GLOBE NEWSWIRE) - Laporan "Pasar Bahan Kimia sareng Bahan Éléktronik: Tren Industri Global, Bagikeun, Ukuran, Pertumbuhan, Kasempetan sareng Ramalan 2022-2027″ parantos ditambahkeun kana panawaran ResearchAndMarkets.com.Bahan kimia éléktronik global sareng ...
    Maca deui
  • Analisis tips pikeun meresihan papan circuit PCB

    papan circuit PCB anu loba dipaké di Cina, sarta polutan bakal dihasilkeun salila prosés manufaktur papan circuit dicitak, kaasup lebu jeung lebu dina prosés manufaktur kayaning résidu fluks jeung elém.Lamun dewan pcb teu bisa éféktif ngajamin beungeut bersih, ...
    Maca deui
  • Kumaha chip soldered on circuit board?

    Chip nyaéta naon anu kami sebut IC, anu diwangun ku sumber kristal sareng bungkusan éksternal, sakedik sapertos transistor, sareng CPU komputer kami nyaéta anu kami sebut IC.Sacara umum, éta dipasang dina PCB ngaliwatan pin (nyaéta, The circuit board anjeun disebutkeun), nu dibagi kana pakét volume béda ...
    Maca deui
  • PCB desain termal Hack meunang panas tur beurat

    PCB desain termal Hack meunang panas tur beurat

    Hatur nuhun kana kebangkitan panganyarna tina jasa produksi circuit board affordable, loba jalma maca Hackaday anu kakara ayeuna diajar seni desain PCB.Pikeun anjeun anu masih ngahasilkeun "Hello World" sarimbag sareng FR4, sadaya jejak nuju ka tempat anu sakuduna, sareng ...
    Maca deui