Téhnologi Separation Thermoelectric

Thermoelectirctric Separation Tech

 

Naon Dupi Thermoelectric Separation Substrat?

Lapisan sirkuit sareng pad termal dina substrat dipisahkeun, sareng dasar termal komponén termal langsung ngahubungi médium konduktor panas pikeun ngahontal pangaruh konduktif termal anu optimal (enol résistansi termal).Bahan substrat umumna substrat logam (Tambaga).


waktos pos: Feb-25-2022